Съвместна благотворителна акция КУПИ И ДАРИ на ЛК Габрово и Лео клуб Габрово

в полза на Дневния център за възрастни хора с увреждания.

19 Apr, 2015

На 4 април 2015 г. се проведе първата съвместна благотворителна акция „КУПИ И ДАРИ“ на Лайънс клуб Габрово и Лео клуб Габрово в полза на Дневния център за възрастни хора с
увреждания.

Събрахме около 200 кг. хранителни продукти и санитарни материали, с които да подпомогнем хората от Центъра да прекарат щастливо предстоящите Великденски празници.

Идеята възникна съвсем спонтанно и затова времето за организиране и провеждане акцията бе изключително кратко, но резултата беше огромен. Събраните хранителни продукти: брашно, ориз, захар, сладкиши, козунаци, нишесте, шоколади и санитарни материали – сапун, перилни и почистващи препарати, стигнаха веднага до хората, за които са предназначени.

Много граждани на Габрово отделиха от своя бюджет, за да подарят радост за хората от Дневния център за възрастни хора с увреждания. Провокирани от благотворителната акция собствениците на фирма „Хенди” ЕООД, гр. Габрово и фирма „Дикси” ЕООД, гр. Севлиево изявиха желание да дарят парични средства за Центъра.

Благодарим на всички, които се включиха в благородната инициатива!

Това беше първата благотворителна акция на младежите от новосъздадения Лео клуб Габрово. Те активно разясняваха на хората целта на инициативата и виждайки резултата се "запалиха" още повече за голямата идея на
Лайънс движението –

Да правим добро!

Весели Великденски празници!

Коментари (0)

Вашият коментар :